Cat mai costa sa iti construiesti o casa in Buzau? 52.000 EUR cu tot cu teren – Vezi ce poti face cu acest buget

Te-ai hotarat sa iti faci o casa?

Ai luat o decizie buna. Confortul tau este la cativa pasi distanta! Din ce in ce mai mult varianta construirii unei case castiga teren in preferintele buzoienilor datorita preturilor accesibile care fac aceasta optiune mai interesanta fata de achizitia unei locuinte la bloc.

Mai jos gasesti cativa pasi pe care ti-i recomandam.

Pasul 1. Fa o analiza.

In primul rand trebuie sa ai o idee despre ceea ce iti doresti, insa trebuie sa te si interesezi bine care sunt tehnologiile care iti pot aduce eficienta maxima in raportul pret/calitate.

Pasul 2. Vezi care sunt preturile constructiilor de case in zona ta

Pretul unei Case la Rosu poate sa inceapa de la 250 EUR / mp, iar pretul mediu al unei Case la Cheie  este de 470 EUR / mp, aceste valori variind plus – minus in functie de solutia arhitecturala aleasa si de materialele folosite.

Dintr-un calcul simplu reiese ca pentru o constructie de 100 mp (470 EUR/mp) pe un teren de 250 mp situat in zona limitrofa a Buzaului, achizitionat cu 20 EUR/mp, ar rezulta un cost de achizitie teren de 5.000 EUR la care se adauga un pret constructie de 47.000 EUR, pretul total ajungand la 52.000 EUR. Facand acelasi calcul pentru un teren de 50 EUR/mp situat in Buzau, cu un cost de constructie de 530 EUR/mp, ajungem la un pret de 65.500 EUR.

Pasul 3. Stabileste criterii dupa care sa te ghidezi in alegerea unei firme.

Vezi ce trebuie sa iei in calcul cand vrei sa ALEGI O FIRMA DE CONSTRUCTII IN BUZAU.

Pasul 4. Porneste la drum!

Tot ce trebuie sa faci este sa stabiliesti bugetul, sa alegi proiectul si terenul, iar noi ne ocupam de restul. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre CONSTRUCTIA CASEI TALE, iti stam la dispozitie. Trimite-ne datele in formularul de mai jos sau suna-ne la 0732.408.109 / 0238.716.994.

Nume

Adresă email

Numar de telefon

Detalii