Constructii
Instalatii
Tamplarie PVC
calculator_pret
Contact
   Share | Versiunea in Romana English Version

Sistemul de PROFILE RAMPLAST cu 4 si 5 camere interioare


Sigma Montaj Buzau confectioneaza si monteaza tamplarie de PVC cu geam termopan marca RAMPLAST, tamplarie produsa in sectiile proprii pe linie de fabricatie germana ELUMATEC.Calculator preturi termopane
Calculator Tamplarie PVC

Nou! 15% discount pentru comenzile online de Ferestre Termopan!

» FERESTRELE / USILE din PVC cu geam termopan sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod dorit. Ferestrele RAMPLAST sunt recomandate pentru toate tipurile de cladiri: case birouri, spitale, hoteluri, spatii comerciale etc.

Design
Asteptati de la noile dumneavoastra ferestre termopan mai mult decat indeplinirea proprietatilor functionale? Atunci, cu sistemul RAMPLAST gama A cu cercevea rotunjita si semidecalata va aflati pe drumul cel bun. Obtineti astfel siguranta cu privire la coerenta intregului ansamblu si exprimati preferinta dumneavoastra pentru design indraznet si aspect filigranat. Ferestrele termopan cu aceasta echipare au fost verificate de mii de ori si sunt fara varsta. Calitatea lor convinge - ce v-ati putea dori mai mult?

Sigma Montaj
Sistemul de PROFILE RAMPLAST Clasa A


Tehnica
Sistemul universal de etansare dovedeste caracteristici tehnice uimitoare datorita dispunerii si retelei bogate de nervuri ale profilului. Izolarea termica, stabilitatea profilului precum si colturile rezistente sunt convingatoare. Canalul interior neted al tocului nu are canturi ce retin murdaria, aspect care faciliteaza curatarea ferestrei termopan in aceasta zona.

Dinamic
Ferestrele termopan din sistemul de profile RAMPLAST imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort ridicat si prezinta toate caracteristicile de calitate pentru o durata indelungata de viata. Prin proportiile lor elegante exprima spiritul unei generatii tinere si dinamice.

Stabil
Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 62 mm si ridigizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concertata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani.

Sigur
Ramplast ofera un grad ridicat de protectie antiefractie. La constructia profilelor s-a pus accent indeosebi pe armatura de dimensiuni mari. Astfel, in asociere cu adancimea de constructie a profilelor, rezulta argumente constructive convingatoare privind siguranta.

Estetic
Designul convingator este in cazul ferestrelor noi un aspect care tine de proportii. In cazul sistemului RAMPLAST acestea sunt definite prin contururi clare, latimi aparente inguste si o imagine de ansamblu armonioasa. Echilibrul proportiilor pune in valoare optica dinamica.Stabilitate datorita otelului
- Adancimea maxima a elementelor de fereastra depinde de latimea ferestrei si de suprafata totala astfel rezultata;
- In cazul ferestrelor cu suprafata mare actioneaza forte mari asupra elementelor ferestrei
- rigidizarile din otel stabile asigura rezistenta ridicata la incovoiere si fac posibila constructia de ferestre mai mari.
- rigidizarile din otel de mari dimenziuni din camerele principale asigura stabilitate remarcabila.

MICROCLIMATUL INCAPERII

Confort pur
Introducerea regulata de aer proaspat este o premisa importanta pentru un microclimat placut al incaperii si pentru confort crescut al locuintei. Astfel umiditatea relativa a aerului scade. Doar prin reglarea sistematica a umiditatiiin incapere si a temperaturii este posibila prevenirea pe termen lung a formarii mucegaiului . Aceasta este de foarte multe ori rezultatul unei etanseitati foarte ridicate a ferestrelor. Mica clapeta inteligenta transforma ferestrele normale in ferestre de aerisire si face posibila introducerea aerului, creind o atmosfera placuta in locuinta.

5 camere izolatoare
Datorita geometriei cu cinci camere a profilelor, sistemul Ramplast dispune de termoizolatie foarte buna, satisfacand astfel cele mai ridicate cerinte.

DE CE RAMPLAST?
1. Etansare termica foarte buna datorita dispunerii speciale a camerelor.
2. Stabilitate exceptionala datorita armaturii groase de otel din tocuri si cercevele.
3. Usor de curatat datorita fantei de mari dimensiuni a tocului.
4. Linie fina datorita inclinarii duble a cercevelei semi-decalate.