usi ferestre pliabile tamplarie pvc

Sistemul de PROFILE RAMPLAST cu 4 si 5 camere interioare

Confectionam si montam tamplarie de PVC cu geam termopan marca RAMPLAST, tamplarie produsa in sectiile proprii pe linie de fabricatie germana ELUMATEC.


ramplast tamplarie pvc termopan

certificare produse ramplast2

Profile Ecologice

Profilele Ramplast sunt extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator.


FERESTRELE / USILE din PVC sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod dorit. Produsele RAMPLAST sunt recomandate pentru toate tipurile de cladiri: case birouri, spitale, hoteluri, spatii comerciale etc.


Tehnica

Sistemul universal de etansare dovedeste caracteristici tehnice uimitoare datorita dispunerii si retelei bogate de nervuri ale profilului. Izolarea termica, stabilitatea profilului precum si colturile rezistente sunt convingatoare. Canalul interior neted al tocului nu are canturi ce retin murdaria, aspect care faciliteaza curatarea ferestrei in aceasta zona.

Dinamic

Ferestrele din sistemul de profile RAMPLAST imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort ridicat si prezinta toate caracteristicile de calitate pentru o durata indelungata de viata. Prin proportiile lor elegante exprima spiritul unei generatii tinere si dinamice.profil termopan ferestre pvc Buzau

Stabil

Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 62 mm si ridigizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concertata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani.

Sigur

Ramplast ofera un grad ridicat de protectie antiefractie. La constructia profilelor s-a pus accent indeosebi pe armatura de dimensiuni mari. Astfel, in asociere cu adancimea de constructie a profilelor, rezulta argumente constructive convingatoare privind siguranta.

Estetic

Designul convingator este in cazul ferestrelor noi un aspect care tine de proportii. In cazul sistemului RAMPLAST acestea sunt definite prin contururi clare, latimi aparente inguste si o imagine de ansamblu armonioasa. Echilibrul proportiilor pune in valoare optica dinamica.

Stabilitate datorita otelului

  • Adancimea maxima a elementelor de fereastra depinde de latimea ferestrei si de suprafata totala astfel rezultata;- In cazul ferestrelor cu suprafata mare actioneaza forte mari asupra elementelor ferestrei
  • rigidizarile din otel stabile asigura rezistenta ridicata la incovoiere si fac posibila constructia de ferestre mai mari.
  • rigidizarile din otel de mari dimenziuni din camerele principale asigura stabilitate remarcabila.

MICROCLIMATUL INCAPERII

Confort pur

Introducerea regulata de aer proaspat este o premisa importanta pentru un microclimat placut al incaperii si pentru confort crescut al locuintei. Astfel umiditatea relativa a aerului scade. Doar prin reglarea sistematica a umiditatiiin incapere si a temperaturii este posibila prevenirea pe termen lung a formarii mucegaiului . Aceasta este de foarte multe ori rezultatul unei etanseitati foarte ridicate a ferestrelor. Mica clapeta inteligenta transforma ferestrele normale in ferestre de aerisire si face posibila introducerea aerului, creind o atmosfera placuta in locuinta.

5 camere izolatoare

Datorita geometriei cu cinci camere a profilelor, sistemul Ramplast dispune de termoizolatie foarte buna, satisfacand astfel cele mai ridicate cerinte.

DE CE RAMPLAST?

1. Etansare termica foarte buna datorita dispunerii speciale a camerelor. 2. Stabilitate exceptionala datorita armaturii groase de otel din tocuri si cercevele. 3. Usor de curatat datorita fantei de mari dimensiuni a tocului. 4. Linie fina datorita inclinarii duble a cercevelei semi-decalate.